Over ons

Wij zijn Fysiogroep Waterland en Diëtistenpraktijk Suus en samen hebben onze krachten gebundeld om de GLI Waterland te ontwikkelen.

Fysiotherapiepraktijk Waterland

Ik ben Robin en ik ben fysiotherapeut bij Fysiogroep Waterland. Onze praktijk heeft meerdere locaties maar ik ben vooral werkzaak in onze hoofdpraktijk in het pand van het Swaensborch en in onze dependance in Fitnessclub Monnickendam. 

Als fysiotherapeut zie ik veel verschillende soorten klachten. Van sport gerelateerde klachten tot een lage rug klacht. Bij iedereen is het doel weer pijnvrij te bewegen en het plezier van bewegen weer in te zien. Het leuke van het vak vind ik dat ieder persoon een ander verhaal heeft en niemand op dezelfde manier behandeld kan worden. 

Sinds ik leefstijlcoach ben kan ik die visie ook toepassen met het veranderen van een leefstijl. Het uitdagende bij het veranderen van een leefstijl is dat er veel verschillende factoren meespelen. Samen gaan we proberen al deze aspecten te bespreken en proberen deze stuk voor stuk te veranderen. 

Diëtistenpraktijk Suus

Ik ben Suzanne, beter bekend als Suus. Ik ben diëtist en werk voornamelijk in Monnickendam, Broek in Waterland en Marken. Mijn praktijk is gevestigd in SCC De Bolder in Monnickendam.

Naast diëtist ben ik ook gezondheidswetenschapper. Ik zorg ervoor dat mijn adviezen gebaseerd zijn op de laatste stand van zaken in de wetenschap en hou van een persoonlijke begeleiding. Iedereen is uniek en verdient een eigen aanpak. Iets dat voor de een werkt, kan voor de ander onmogelijk zijn om uit te voeren. Vandaar dat bij mij de nadruk ligt op het aanpassen van de leefstijl en niet op het geven van een strikt dieet.

In mijn praktijk richt ik me voornamelijk op mensen die willen afvallen, op mensen die een gezondere leefstijl willen ontwikkelen en op mensen die na de behandeling voor kanker weer fit willen worden. Maar ook bij andere voedingsproblemen kan ik helpen!

Meer weten? Ga naar Gezondmetsuus.nl